In verband met het corona virus ben ik voor langere tijd niet werkzaam in de praktijk. Wil je zelfstandig aan de slag gaan met het gedrag van je hond? En heb jij een buitenlandse hond of een overprikkelde hond? Dan zijn mijn online cursussen ideaal voor jou!

Spelen er gedragsproblemen en wil jij weer onbezorgd kunnen genieten met je hond?

Herken jij jezelf en je hond hierin?

Jij hebt gekozen voor een hond in je leven om een prachtige band op te bouwen, samen plezier te maken en heerlijk te genieten van wandelingen. Maar net zoals dat wij mensen een knauw kunnen krijgen door nare ervaringen in ons leven, zo kan dit ook met onze honden gebeuren. Het is dan heel vervelend wanneer er gedragsproblemen gaan spelen. Misschien is jouw hond een herplaatser (uit het buitenland) en heeft hij een rugzakje. Of heeft jouw hond een aantal negatieve ervaringen voor zijn kiezen gehad.

Misschien heb jij een ontzettend prikkelgevoelige hond die het moeilijk vindt om te dealen met de vele prikkels in ons drukbevolkte landje. Wandelen is allesbehalve plezierig geworden en het levert jou veel spanning op. Of jouw hond is in huis ontzettend alert en reageert op ieder prikkeltje door uit zijn plaat te gaan. Het begint energie te vreten en je wil er nu echt iets aan gaan doen.

Homepagina Nina van Tilbeurgh 2

Je hebt al van alles geprobeerd…

… maar het gedrag wil maar niet verbeteren. De gedragsproblemen lijken soms zelfs juist erger te worden. Voor jouw hond is dit niet fijn (hij doet immers ook niet wat hij doet omdat hij zich fijn voelt), maar ook voor jou is dit zwaar. Echt ontspannen kunnen genieten met je hond wordt steeds moeilijker. Al die verschillende meningen en adviezen van de mensen in je omgeving maken het ook niet makkelijker voor je.

Je voelt frustratie en onzekerheid. De gedragsproblemen met je hond beginnen inmiddels invloed te krijgen op je hele leven. Er spelen vragen door je hoofd die je eigenlijk helemaal niet wil hebben en waar je je misschien zelfs een beetje voor schaamt. Je twijfelt misschien of de hond wel bij je past. Gaat het altijd zo blijven? Moeten jullie al die jaren nog op deze manier samen doorbrengen?

Dit is niet wat jullie verdienen. Jouw hond niet en jij ook niet. Ik nodig je met liefde uit om in actie te komen.

Samen gaan we onderzoeken wat er aan de hand is om vervolgens de vervelende patronen te doorbreken en naar verbetering van het gedrag toe te werken. We maken een trainingsplan dat fijn bij jullie aansluit en stapje voor stapje begeleid ik je in jullie proces. Je hoeft het niet meer alleen te doen.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Aanrader

Gratis gesprek

Wil jij aan de slag met de gedragsproblemen van jouw hond? Maak een afspraak met me om vrijblijvend een half uur te videobellen! Samen bekijken we waar jij tegenaan loopt, of wij bij elkaar passen en welk traject het beste bij jullie aansluit.

Videobel consult

Loop jij tegen beginnende gedragsproblemen met je hond aan, maar is de drempel voor jou nog te hoog om echt in begeleiding te gaan? Of woon jij buiten mijn werkgebied? Dan is een videobel consult ideaal voor jou!

Online cursussen

Wil jij vanuit jouw eigen stoel en op jouw eigen tempo meer leren over honden, hondengedrag en hondentaal? Bekijk hier mijn online cursussen. Kies de cursus uit die bij je past en na de aanschaf kan je direct beginnen! Enjoy!

eenmalig consult

Ik kom bij je aan huis voor een consult van 1,5 uur. We brengen jouw vraag en de problemen in kaart en ik observeer je hond in zijn eigen situatie. Ook bekijk ik jullie interactie. Ik geef je tips en adviezen waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

6 weken traject

Ervaar jij dat je hond ongewenst gedrag begint te ontwikkelen? En wil jij er op tijd bij zijn en voorkomen dat er echt gedragsproblemen ontstaan? Dan sluit dit traject perfect bij jou aan. Jij gaat leren hoe je het gedrag weer in goede banen kunt leiden.

12 weken traject

Spelen er al echt gedragsproblemen en wil jij niet meer blijven aanmodderen? Ben jij die serieuze en gemotiveerde hondeneigenaar die er voor de volle 100% voor wilt gaan om de problemen op te lossen? Dan sluit dit traject goed bij jou aan.

Wie kan bij mij terecht met een hulpvraag?

 • Is jouw hond een volwaardig gezinslid met wie jij liefdevol om wilt gaan?
 • Wil jij werken op een moderne, beloningsgerichte en hondvriendelijke wijze?
 • Wil jij NIET werken volgens het achterhaalde roedelleider verhaal?
 • Weet jij dat probleemgedrag geen fluit te maken heeft met dominantie?
 • Ben jij leergierig en wil jij veel kennis over jouw hond, hondengedrag en hondentaal krijgen?
 • Begrijp jij dat gedrag niet in een paar uur verbeterd is en dat het tijd kost?
 • Ben jij gemotiveerd om veel tijd en energie in de training van je hond te steken?
 • Ben jij net als ik een echte doorpakker en wil je er VOL voor gaan?
 • Kies jij bewust voor mijn werkwijze en visie en heb je je goed ingelezen?
 • Heb jij een buitenlandse hond en wil jij werken met iemand met ervaring met deze honden?
 • Woon je in een straal van maximaal een half uur rondom Bergen op Zoom?

Dan ben jij van harte welkom bij me!

Wat andere baasjes over mij zeggen

Wat hebben Soof en ik de afgelopen 6 maanden veel van Nina geleerd! En wat zit ze heerlijk in haar vel. Soof, onze 2 jarige Oud Duitse herder, is onze eerste hond en kwam als pup ons gezin verrijken. Omdat de hondenwereld nieuw voor ons was… 
verder lezen

Astrid met Soof

Na verschillende positieve recensies te hebben gelezen over Nina besloten we haar hulp in te schakelen voor onze Zorro. En die recensies heeft ze meer dan waar gemaakt! Dankzij de inzichten die zij ons heeft gegeven zijn we nu zoveel beter in staat om…
verder lezen

Andrea met Zorro

Wij hebben Nina’s hulp ingeroepen omdat onze lieve Buddha zo druk, onrustig over-alert en onvermoeibaar was, en wij niet wisten waar dat vandaan kwam. Hij reageerde zo anders, onrustig, heftig, maar toch onzeker, op bepaalde situaties en mensen, dan…
verder lezen

Debby met Buddha

Voor de leergierige hondenliefhebber! Schrijf je in voor mijn maandelijkse gouden tips per mail.

Mijn laatste artikelen