Wat kan ik voor jou betekenen?

Loop jij tegen gedragsproblemen aan met jouw hond en ben jij die super gemotiveerde hondeneigenaar die op een liefdevolle, positieve en moderne wijze naar verbetering toe wil werken onder begeleiding van een hondengedragscoach?

Check hieronder hoe ik jou hierbij kan helpen.

eenmalig consult

Je bent dol op je hond en gelukkig spelen er bij jullie geen schokkende gedragsproblemen. Toch zijn er wat dingetjes die niet lekker lopen en je weet niet goed hoe je daarop moet reageren en hoe je het gedrag van je hond in goede banen kunt leiden. Je hebt al veel informatie opgezocht op internet, maar daar wordt je ook niet wijzer van. Jij hebt behoefte aan concrete tips en adviezen die passen bij hoe jij met je hond om wil gaan. En dit is exact waar ik jou mee ga helpen!

6 weken traject

Jij bent de eigenaar van een schat van een hond, maar je merkt dat er de laatste tijd gedragingen ingeslopen zijn waar je je geen raad mee weet. Het is gelukkig allemaal nog niet zo heftig, maar het laatste wat jij wilt is dat je hond gedragsproblemen gaat ontwikkelen. Je bent er nu nog op tijd bij, maar je realiseert je ook dat er wel wat moet veranderen. Laten we er samen voor gaan zorgen dat jij weer ontspannen door het leven kan gaan met jouw hond. Voel je welkom!

12 weken traject

Jij bent hartstikke dol op je hond en je doet enorm je best om het allemaal goed te doen, maar je merkt dat er toch gedragsproblemen zijn ontstaan. Hoe zuur het ook is, je ervaart dat dit veel invloed heeft op het vertrouwen in je hond en het plezier dat jullie met elkaar hebben. Je bent klaar met blijven aanmodderen en je wilt nu gewoon serieus aan de slag. Je hebt behoefte aan kennis en inzicht over het gedrag van je hond. Je wilt weten wat er aan de hand is en nog belangrijker… je wilt een concreet plan van aanpak krijgen, zodat je op een succesvolle manier aan de slag kunt. Ik help je met liefde!

Videobel consult

Loop jij tegen beginnende problemen met je hond aan, maar is de drempel voor jou nog te hoog om echt een consult of traject aan te vragen bij een hondengedragsdeskundige? Zijn de gedragsproblemen daar voor jou nog niet heftig genoeg voor? Maar wil jij voorkomen dat het escaleert en er wél heftiger probleemgedrag ontstaat? Kan jij een frisse blik en handvatten gebruiken om met het gedrag aan de slag te gaan? Of woon jij buiten mijn werkgebied en kan jij je helemaal vinden in mijn visie en werkwijzen? Dan is dit de ultieme kans voor je om samen aan de slag te gaan!

Wat mijn klanten over mij zeggen

Nina heeft ontzettend veel kennis over hondengedrag, alles onderbouwd, met veel geduld en in kleine stapjes dingen uitgelegd. Er is heel veel begrip voor het baasje, net zoals voor de hond. Ik ben ontzettend blij dat we een traject bij haar hebben gedaan en wil haar nogmaals hartstikke bedanken! Tamira
Nina’s handige tips, trucs en liefdevolle, maar duidelijke begeleiding hebben ons zoveel gebracht. Buddha is zoveel rustiger geworden en wij begrijpen hem beter. We genieten nu nog meer van deze lieverd! Dankjewel lieve Nina, dit hadden we zonder jou nooit bereikt!

Debby

Ik heb een super goed videoconsult gehad met Nina die duidelijk niet alleen de hondentaal in acht neemt, maar ook de mensentaal. Heel veel nieuwe inzichten gekregen die we gelijk konden toepassen. Nina is heel persoonlijk en leeft mee, wat ik als hooggevoelig persoon als heel fijn heb ervaren. Ik kan haar iedereen aanraden!

Bertina

Nina is heel fijn in de omgang en begrijpt snel wat er aan de hand is en wat het probleem is. Ze stelt kritische vragen en laat ook jou zelf goed nadenken. Ze geeft liever teveel info en tips dan te weinig (zoals de meeste trainers…) Je bent een topper Nina!

Alexandra

Ik volg Nina al een tijd en ben zeer onder de indruk van haar. Wat een fantastische vrouw met veel kennis en ze luistert heel goed. Ik heb Nina benaderd vanwege onze labrador pup van 20 weken. Door met haar gesproken te hebben ben ik een stuk wijzer geworden en daar ben ik ontzettend blij om!

Jeannet