Wat kan ik voor jou betekenen?

Heeft jouw hond verlatingsangst en wil je werken met een internationaal gecertificeerde expert op het gebied van verlatingsangst bij honden? Check hieronder alle informatie over de verlatingangst programma’s en boek direct jouw startsessie. Of wil je liever eerst lekker zelfstandig aan de slag gaan? Check dan zeker de online cursussen!

Aanrader

Verlatingsangst

Als jij een hond hebt met verlatingsangst dan weet jij als geen ander hoeveel impact dit heeft op je leven. Als gecertificeerd verlatingsangst expert help ik jou om je leven weer terug te krijgen en je hond zich goed te laten voelen.

Aanrader

Online cursussen

Wil jij vanuit jouw eigen stoel en op jouw eigen tempo meer leren over honden, hondengedrag en hondentaal? Bekijk hier mijn online cursussen. Kies de cursus uit die bij je past en na de aanschaf kan je direct beginnen! Enjoy!

Wat mijn klanten over mij zeggen

Nina heeft ontzettend veel kennis over hondengedrag, alles onderbouwd, met veel geduld en in kleine stapjes dingen uitgelegd. Er is heel veel begrip voor het baasje, net zoals voor de hond. Ik ben ontzettend blij dat we een traject bij haar hebben gedaan en wil haar nogmaals hartstikke bedanken! Tamira
Nina’s handige tips, trucs en liefdevolle, maar duidelijke begeleiding hebben ons zoveel gebracht. Buddha is zoveel rustiger geworden en wij begrijpen hem beter. We genieten nu nog meer van deze lieverd! Dankjewel lieve Nina, dit hadden we zonder jou nooit bereikt!

Debby

Ik heb een super goed videoconsult gehad met Nina die duidelijk niet alleen de hondentaal in acht neemt, maar ook de mensentaal. Heel veel nieuwe inzichten gekregen die we gelijk konden toepassen. Nina is heel persoonlijk en leeft mee, wat ik als hooggevoelig persoon als heel fijn heb ervaren. Ik kan haar iedereen aanraden!

Bertina

Nina is heel fijn in de omgang en begrijpt snel wat er aan de hand is en wat het probleem is. Ze stelt kritische vragen en laat ook jou zelf goed nadenken. Ze geeft liever teveel info en tips dan te weinig (zoals de meeste trainers…) Je bent een topper Nina!

Alexandra

Ik volg Nina al een tijd en ben zeer onder de indruk van haar. Wat een fantastische vrouw met veel kennis en ze luistert heel goed. Ik heb Nina benaderd vanwege onze labrador pup van 20 weken. Door met haar gesproken te hebben ben ik een stuk wijzer geworden en daar ben ik ontzettend blij om!

Jeannet