eenmalig consult

Een goede zet in de juiste richting!

Je bent dol op je hond en gelukkig spelen er bij jullie geen schokkende gedragsproblemen. Toch zijn er wat dingetjes die niet lekker lopen en je weet niet goed hoe je daarop moet reageren en hoe je het gedrag van je hond in goede banen kunt leiden. Je hebt al veel informatie opgezocht op internet, maar daar wordt je ook niet wijzer van. De meningen lopen op zijn zachts gezegd behoorlijk uiteen en iedereen lijkt wel een expert als het gaat om hondengedrag.

Eenmalig consult

Jij hebt behoefte aan concrete tips en adviezen

Die passen bij hoe jij met je hond om wil gaan. En daar wringt nog een dingetje. Je vindt het moeilijk om je niets aan te trekken van de meningen van anderen en om gewoon lekker je eigen plan te trekken. Je bent onzeker of je het allemaal wel goed doet. Terwijl dit stukje vertrouwen in jezelf juist zo belangrijk is. Jij bent degene die met de hond samenleeft en jij bent ook degene die dus heel goed weet waar ze zich fijn bij voelt.

Hoe zou het voor je zijn als je zelf sterk in je schoenen zou komen te staan, omdat je een rugzak vol met moderne kennis over hondengedrag krijgt en precies gaat leren hoe je jouw hond het beste kan begeleiden? En hoe zou het voor je zijn als jij een concreet plan van aanpak krijgt om het gedrag om te buigen op een manier die voor zowel jouzelf als voor je hond fijn aanvoelt?

Dat is exact wat ik je ga leren in een eenmalig consult.

Ongeveer een jaar geleden kwam Nina voor het eerst bij ons, omdat onze hond Noah o.a. moeite had met onbekende honden en soms erg onrustig en over-alert was. Nina heeft met ons meegewandeld, ons gedrag en dat van Noah geobserveerd en allerlei meteen bruikbare adviezen gegeven. We leerden om ons eigen gedrag en onze gewoontes aan te passen, zodat wij…
verder lezen

Mark en Els met Noah

Ik leer jou…

  • … Waarom jouw hond doet wat hij doet.
  • … Hoe jij jouw hond zijn lichaamstaal kunt leren lezen.
  • … Hoe jij op een dwangvrije manier met hem om kan gaan.
  • … Hoe jij een fijne en liefdevolle vertrouwensband met jouw hond op kunt bouwen.
  • … Hoe jij lekker jullie eigen pad kan vinden, zonder je wat aan te trekken van anderen.
  • … Welke stappen je precies moet nemen om het gedrag positief te veranderen.

Jij gaat je hond daarnaast op een hele nieuwe manier leren kennen en meer vanuit zijn ogen leren kijken. Ik leer jou om op een fijne en rustige manier in contact te komen met jouw hond en met wederzijds respect en vertrouwen samen te werken. En jij gaat ontzettend veel inzicht en kennis verkrijgen over hondengedrag, zodat je echte gedragsproblemen kunt voorkomen.

Dit alles zonder strijd en zonder gedoe…

Het welzijn van de hond staat bij mij te allen tijde voorop en ik werk op een zachte, dwangvrije en beloningsgerichte manier. Mild voor de hond en ook voor jou als baasje. Ik werk niet volgens het roedelleider verhaal of de dominantie theorie. Ik geloof in rust en wederzijds vertrouwen.

Hoe ziet het eenmalige consult er precies uit?

Ik kom bij je aan huis voor een consult van 1,5 uur. We brengen jouw vraag in kaart en ik observeer je hond in zijn eigen situatie. Ook bekijk ik jullie interactie. Ik geef je tips en adviezen waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Als de problemen zich buiten afspelen, dan gaan we uiteraard ook samen een stukje de praktijk in. Na afloop van het consult ontvang je een puntenlijst per e-mail, zodat je alles nog eens rustig na kunt lezen.

Mijn werkgebied is maximaal een half uur rondom Bergen op Zoom.

Wil jij er samen met mij voor gaan? Vul het contactformulier in en we gaan aan de slag!

je investering

€ 150,-

Dit is inclusief BTW en exclusief reiskosten. Bij enkel het afnemen van een eenmalig consult is er geen recht op nazorg. Die service geldt alleen voor de trajecten. Wel kan je altijd extra sessies bijboeken als blijkt dat je behoefte hebt aan meer begeleiding of als er nieuwe vragen bij je opkomen.

De reiskosten bedragen 0,30 cent per kilometer. Berekening gebeurt volgens de ANWB routeplanner.