Online coaching

Wil jij weer onbezorgd genieten van je hond?

Jij bent de eigenaar van een schat van een hond, maar je merkt dat er de laatste tijd gedragingen ingeslopen zijn waar je je geen raad mee weet. Het is gelukkig allemaal nog niet zo heftig, maar het laatste wat jij wilt is dat je hond gedragsproblemen gaat ontwikkelen. Je bent er nu nog op tijd bij, maar je realiseert je ook dat er wel wat moet veranderen. Of je hebt een buitenlandse hond geadopteert en je ervaart dat het toch niet zo heel makkelijk is.

Je hebt je al veel ingelezen op het internet en van de mensen uit je omgeving krijg je ook allerlei tips en adviezen. Maar je merkt dat het in de praktijk niet voldoende helpt en je raakt ook wat onzeker en in de war door al die verschillende meningen en visies.

6 weken traject

Want waar doe je nu echt goed aan?

Wat is nu echt de juiste manier om met het gedrag aan de slag te gaan? Wat werkt voor jullie? Hoe kun je op een manier aan de slag gaan die zowel voor jou als voor je hond fijn is? Het is immers je maatje en het laatste wat jij wilt is dat jullie vertrouwensband beschadigd raakt. Een harde aanpak past dan ook absoluut niet bij hoe jij met je hond om wilt gaan.

Je hebt behoefte aan kennis en inzicht over het gedrag van je hond. Je wilt weten wat er aan de hand is en nog belangrijker… je wilt een concreet plan van aanpak krijgen, zodat je weet hoe je je hond met succes kunt helpen. Geen paniekvoetbal meer. Niet meer van alles uitproberen op de bonnefooi. Jij wilt serieus en gericht aan de slag.

 

Wat kan jij verwachten?

Bijna alle gedragsproblemen ontstaan door miscommunicaties en (nog) te weinig kennis en inzicht over wat er precies met jouw hond gebeurt in moeilijke situaties. Als jij gaat leren waarom jouw hond doet wat hij doet en wat er in zijn lichaam en koppie gebeurt, dan ontstaat er begrip voor de belevingswereld van de hond en ruimte om daadwerkelijk aan de slag te kunnen gaan.

Ik heb Nina benaderd om meer inzicht te krijgen waarom mijn hond soms doet wat hij doet. Uitvallen aan de lijn, blaffen in de tuin. Ik ben nu al een tijdje een traject in gegaan met Nina. En werkelijk waar…. ik heb zoveel meer inzicht gekregen in het hondengedrag. Maar ook in dat van mezelf. Mijn zelfvertrouwen groeit met de dag. Net zo als de liefde voor mijn hond…
verder lezen

Marion met Bliksem

Ik leer jou…

  • .. Wat de echte oorzaak is van jouw hond zijn gedragsproblemen.
  • .. Wat jouw hond zijn aandachtspunten en gevoeligheden zijn.
  • .. Hoe jij ervoor kan zorgen dat jouw hond relaxter in zijn vel gaat zitten.
  • .. Hoe jij jouw hond zijn lichaamstaal kunt leren lezen om hem te helpen.
  • .. Hoe jij op een dwangvrije en ontspannen manier met hem om kan gaan.
  • .. Wat realistische en haalbare doelen zijn om naartoe te werken.
  • .. Hoe jij met succes deze doelen ook echt kunt gaan bereiken.
  • .. Welke oefeningen en training goed bij jullie passen.

Mijn werkwijze is zonder strijd, zonder gedoe…

Het welzijn van de hond staat bij mij te allen tijde voorop en ik werk op een zachte, dwangvrije, positieve en beloningsgerichte manier. Mild voor de hond en ook voor jou als baasje. Ik werk niet volgens het roedelleider verhaal of de dominantie theorie. Ik geloof in rust en wederzijds vertrouwen en ik werk volgens moderne inzichten anno nu.

Hoe ziet het online coachtraject er precies uit?

We starten met een eerste sessie van anderhalf uur. In deze sessie gaan we dieper in op jouw vraag en de gedragsproblemen, deel ik waardevolle informatie met je zodat je gaat begrijpen waarom jouw hond doet wat hij doet en gaan we een stukje in de praktijk aan de slag. Je krijgt de eerste tools om aan de slag te gaan met je hond.

Na deze eerste sessie ontvang je de opname hiervan via de mail. Je gaat ervaren dat er veel informatie op je af komt. Wel zo fijn om dat er later nog eens bij te kunnen pakken.

Na 2 weken plannen we een sessie van een uur in om te evalueren hoe het gaat, bij te sturen waar nodig en een stapje verder te gaan in de training. Weer 2 weken later plannen we de laatste sessie van een uur in om de puntjes op de i te zetten.

Loop jij tussendoor tegen problemen aan of heb je vragen? Ik ben tussen de sessies door onbeperkt bereikbaar voor je per e-mail, whatsapp, videobellen en noem het maar op. Je hebt dus een all-in begeleiding.

Dit traject kan altijd verlengd worden als daar behoefte aan is.

Het volledige traject is online dus afstand maakt niets uit! 

je investering

€ 299,-

Dit is inclusief BTW. Het traject omvat een eerste sessie van anderhalf uur met nadien een opname van de video call op de e-mail, 2x een vervolgsessie van een uur en een all-in begeleiding. Het hele traject duurt 4 weken.

Het kan zijn dat er meer vragen bij je opkomen of dat je merkt dat je behoefte hebt aan meer begeleiding. Dan kan dit traject altijd verlengd worden met extra sessies.