videobel consult

Hulp op afstand via videobellen!

Loop jij tegen beginnende problemen met je hond aan, maar is de drempel voor jou nog te hoog om echt een consult of traject aan te vragen bij een hondenprofessional? Zijn de gedragsproblemen daar voor jou nog niet heftig genoeg voor? Maar wil jij voorkomen dat het escaleert en er wél heftiger probleemgedrag ontstaat? Kan jij een frisse blik en handvatten gebruiken om met het gedrag aan de slag te gaan?

Videobel consult gedragsproblemen hond

Ik help je met liefde!

Voel jij onzekerheid in de begeleiding en opvoeding van jouw hond (al dan niet door opmerkingen van buitenstaanders) en kan je een motiverend woord en een zet in de juiste richting gebruiken met concrete handvatten?

Wil jij gewoon eens sparren over het gedrag van je hond en de wijze waarop je hem begeleid? Kan je hierin nog wat extra advies en tips gebruiken?

Dan is dit een hele mooie tussenstap voor jou. Ook als je dus buiten mijn werkgebied woont.

Je kan een uur met me videobellen om jouw vragen over je hond voor te leggen en ik geef je mijn visie, advies en tips om jullie op weg te helpen. We doen dit via Zoom, Messenger of WhatsApp, net wat jij het fijnste vindt.

Vul het contactformulier in via de knop en ik hoop je snel te spreken en natuurlijk… te “zien”.

Let op! De wachttijd is gemiddeld 6 weken. Het inplannen van een *spoed* videobel consult is mogelijk. De afspraak wordt binnen 48 uur ingepland en de meerprijs is € 40,- (in totaal € 100,-).

je investering

€ 60,-

Inclusief BTW

Denk jij nou; “Yes… dit wil ik!”. Het enige wat je hoeft te doen is mij kort laten weten waar je tegenaan loopt of wat jouw hulpvraag is.

Vervolgens ontvang je per mail een intakeformulier van mij waarin ik meer informatie verzamel om alvast een beter beeld te krijgen van jullie situatie.

Zo kan ik me goed voorbereiden en kunnen we jouw uur zo goed mogelijk benutten!

Al een tijdje lees ik Nina haar artikelen waar ik ontzettend veel informatie uithaal. De artikelen spreken mij aan en passen bij de manier zoals ik mijn hond het liefst opvoed.

Ondanks zoveel informatie liep ik tegen opvoed problemen aan van mijn lieve en pittige Border Collie puber. Omdat de optie videobellen voorbij kwam heb ik dat met beide handen aangepakt. Want wie wil nou niet een beetje hulp voor het geluk voor je hond!

Het videobellen gaf mij net even dat duwtje in de goede richting. En al heel snel kon ik het gedrag van mijn hond de goede richting op sturen.

Ongelooflijk hoe snel en goed een paar veranderingen kunnen helpen! Ik ben er heel erg blij mee.

Ik neem zeker weer contact op met Nina als ik wil sparren!

Sandra met Abby