Gratis oriëntatie gesprek

Spelen er gedragsproblemen en wil jij aan de slag met probleemgedrag van jouw hond? En vind je het prettig om eerst eens kennis te maken? Helemaal begrijpelijk!

Gratis gesprek

Er zijn zoveel hondenprofessionals in Nederland met allemaal weer een andere visie dat het niet vreemd is dat eigenaren op den duur echt niet meer weten bij wie ze nu in goede handen zijn. Wel zo fijn om elkaar dan eerst eens te spreken. En nog beter… te kunnen “zien”!

 

Maak een afspraak met me om vrijblijvend een half uur te videobellen!

Samen bespreken we waar jij tegenaan loopt en jij kan rustig je verhaal doen. Vervolgens checken we of mijn werkwijze en visie aansluiten bij hoe jij met je hond om wil gaan, tegen welke gedragsproblemen jij aanloopt, of wij bij elkaar passen (wel zo prettig in een samenwerking) en ik denk met je mee of een basisconsult voldoende is of dat een traject het beste bij jullie aansluit.

En besluiten wij om niet met elkaar samen te gaan werken? Geen probleem. Dan kan ik je doorverwijzen naar een collega als je dat prettig vindt.

Wees niet bang. Videobellen is niet moeilijk. We kunnen het via Facebook Messenger doen of via WhatsApp. Geen moeilijk gedoe met dingen installeren.

Voel je welkom om een afspraak met mij in te plannen!

Weet jij al zeker dat je met mij aan de slag wil?
Neem dan direct contact met me op!

 

Plan hier 30 minuten videobellen in ter kennismaking

2 + 6 =