Online cursussen

Zin om vanuit je eigen stoel met een bakkie koffie of thee meer te leren over honden en hondengedrag? Wil je een cursus op jouw eigen tempo kunnen doen en waar je maar wil? Het enige dat je nodig hebt is een smartphone, tablet, laptop of pc. Alle online cursussen zijn video cursussen met bijbehorende werkboeken en bonuslessen. Je hebt levenslang toegang en je profiteert dan ook mee wanneer er een cursus uitgebreid wordt met nieuwe kennis en extra modules.

Check hieronder welke cursussen er zijn en kies uit wat bij jou past en waar je meer over wil leren.

Enjoy!

Nieuwe online cursus

Online cursus overprikkeling hond

Help jouw overprikkelde hond om te ontspannen!

Is jouw hond snel overprikkeld? Dan weet jij als geen ander hoe lastig het is om steeds een alerte hond te zien die maar niet lijkt te kunnen ontspannen.

Buiten wandelen is niet leuk. Ieder geurtje, iedere beweging, iedere prikkel wordt opgepikt door je hond.

Thuis rust pakken is er ook niet echt bij. Zodra jij opstaat is je hond ook direct paraat.

Wil je dit anders?

Goed op weg met je buitenlandse hond!

Ben jij van plan om een hond uit het buitenland te adopteren of heb jij een hond uit het buitenland? Dan is deze cursus voor jou!

Ik leg je uit wat er nodig is om jouw nieuwe maatje een goede start te geven en ik deel realistische informatie met je zodat jij weet wat je kan verwachten.

En heb jij al een buitenlandse hond? Ook dan is deze cursus heel leerzaam voor je.

Basis verlatingsangst hond cursus

De basis voor jouw hond met verlatingsangst!

Heb jij een hond met verlatingsangst? Als verlatingsangst expert weet ik als geen ander hoe vervelend dit probleem is. Voor de hond, maar ook voor jou als eigenaar.

In deze cursus leer ik je de basics zodat jij straks jouw echte verlatingsangsttraining met een goed gevulde rugzak met kennis kan starten!

Plus… ik help je met het zetten van de eerste stappen.