De afgelopen 4 maanden heb ik samen met Nina gewerkt aan het alleen kunnen blijven van mijn hond Ollie. Ollie vond alleen blijven al van pup af aan niet leuk. Ik heb voor ik het programma van Nina tegenkwam al vanalles geprobeerd. Ik heb mezelf suf gelezen op internet. Ik heb een online cursus bij een gedragsdeskundige gevolgd, ik heb een gedragsdeskundige aan huis laten komen. We hebben alle supplementen en druppels en wat je maar kan bedenken gebruikt, maar Ollie vond alleen zijn nog steeds niks.

Ik heb best lang nagedacht of ik weer een ander programma zou gaan doen of dat ik het maar gewoon zo moest laten. Het is best een investering. Nu kan ik je zeggen dat dat elke euro waard geweest is.

Meteen vanaf de eerste training is er een verandering gekomen bij zowel Ollie als bij mij. Nina heeft ons met zeer kundige en persoonlijke begeleiding door alle moeilijke momenten heen geloodst. Want als je gaat voor een quick fix, dan moet je hier niet aan beginnen. ( dat je dan het probleem ook niet oplost is een tweede). Het gaat langzaam en het vraagt veel van je doorzettingsvermogen. Maar de blijdschap die je voelt als je hond voor het eerst gewoon ontspannen in de kamer is, als jij er niet bij bent, is met geen pen te beschrijven.

Doordat je een all-inn begeleiding krijgt, voel je je enorm gesteund en Nina staat echt altijd voor je klaar!

Ollie kan nu al een kwartier alleen blijven en ik kan zelfs al een rondje rijden met de auto of een broodje kopen bij de bakker.

Wij zijn er nu klaar voor om alleen verder te trainen en maken ruimte voor een nieuwe topper!

Echt, als je twijfelt: ik zeg doe het. Geef je hond en jezelf dit cadeau!

Lieve Nina: bedankt, meer dan ik met woorden kan zeggen!